Anda berada di:

SLIP KEPUTUSAN PEPERIKSAAN.

E-mail Print PDF

Bermula 29 Jun hingga 4 Julai 2011, semua waris boleh mengambil slip keputusan Peperiksaan Setengah Tahun anak masing-masing.

Slip boleh diambil di pejabat sekolah bermula 9.00 pagi.

Para waris boleh berjumpa dengan guru-guru secara personal bagi membincangkan mengenai keputusan peperiksaan anak masing-masing.

Makluman Terkini

Ujian Saringan Tahfiz Sek Men Al-Itqan

Ujian Saringan Kelas Tahfiz Sekolah Menengah Al-Itqan akan bermula pada:-

15 Dis 2014 hingga 30 Dis 2014 bertempat di Sekolah Menengah Al-Itqan.

Ujian akan dijalankan sepenuh masa. Asrama disediakan. Bayaran makan RM150 sahaja.

* Pelajar yang lulus dalam ujian saringan akan diserap ke dalam program khas huffaz SMI-Al-Itqan

* Pelajar yang tidak lulus akan meneruskan pengajian dalam Aliran Perdana.

Pendaftaran ke Permata Itqan sesi 2015

Assalamualaikum wrt wbt,

Untuk maklumat semua, Hari Terbuka Permata Itqan akan diadakan pada 20hb Dis 2014 (Sabtu). Pendaftaran kemasukan ke Taska/Tadika Permata Itqan boleh dibuat pada hari tersebut.

Kedatangan tuan/puan amat dialu-alukan. Namun, bagi ibubapa/waris yang tidak dapat hadir boleh membuat pendaftaran secara online. Sebarang perubahan akan diberitahu kemudian.

Harap maklum. Terima kasih.

"Ke Arah Melahirkan Mutarabi Yang Cemerlang"

Untuk makluman lebih lanjut,
Hubungi 04-6491158/ 013-4169098/019-4119554