Anda berada di:

SLIP KEPUTUSAN PEPERIKSAAN.

E-mail Print PDF

Bermula 29 Jun hingga 4 Julai 2011, semua waris boleh mengambil slip keputusan Peperiksaan Setengah Tahun anak masing-masing.

Slip boleh diambil di pejabat sekolah bermula 9.00 pagi.

Para waris boleh berjumpa dengan guru-guru secara personal bagi membincangkan mengenai keputusan peperiksaan anak masing-masing.

FACEBOOK ITQAN

Makluman Terkini

Tentatif Pengambilan Keputusan SPM 2015

Kepada pelajar-pelajar SPM 2015 dan ibu bapa yang dihormati sekalian,

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Seperti yang telah dimaklumi, keputusan SPM 2015 akan diumumkan pada Khamis ini, 3hb. Mac 2016 ini.

Sehubungan dengan itu, pihak sekolah dengan ini menjemput para ibu bapa dan calon SPM 2015 untuk hadir ke SMAIQ mengikut ketetapan seperti di bawah ;

Para pelajar 2015 dinasihatkan memakai pakaian yang kemas seperti syarat berikut ;

Lelaki ;
1. Kemeja, baju melayu atau t-shirt berkolar
2. Tidak memakai seluar jeans
3. Berambut pendek dan kemas

Perempuan ;
1. Baju kurung
2. Bertudung dengan labuh yang sesuai
3. Berstokin
4. Tiada solekan dan wangian

*Ibu bapa dinasihatkan menyelesaikan tunggakan yuran 2015 (jika ada) sebelum mengambil slip keputusan SPM dan sijil-sijil.

Semoga khabar gembira memenuhi ruangan SMAIQ pada Khamis ini. Selamat bersua kembali.

Sekian, wassalam.

Datin Nor Azizah Bt Haron